Concurs parsec.ro!

Parsec.ro își unește forțele cu Bialog și lansează un concurs cu premii tematice constând din primul număr al revistei Știință și Tehnică împreună cu un DVD special, conținând clipuri video inedite din timpul lansării navetei spațiale, clipuri puse de curând la dispoziția publicului larg și comentate de doi specialiști NASA.

Premiul va merge către cel sau cea care va adresa cea mai interesantă întrebare singurului român care a ajuns în spațiul cosmic, Dumitru Prunariu. Pentru a participa la concurs, întrebările trebuie să apară sub formă de comentarii la articolul Întrebări pentru Dumitru Prunariu. Data limită pentru participare este 28 mai 2011.

Ne rezervăm dreptul de a alege câștigătorul și de a include și alte întrebări care nu vor fi premiate în calupul ce va fi trimis cosmonautului român. Desemnarea câștigătorului va avea loc simultan pe parsec.ro și bialog.ro în data de 29 mai 2011, acesta urmând să fie contactat printr-un email pentru detalii cu privire la adresa de livrare, așa că este important ca atunci când lăsați comentariul, să ne oferiți o adresă de e-mail validă. Răspunsurile la întrebările parsec.ro vor fi publicate pe site în luna iunie.

Premiul care va merge spre autorul/autoarea celei mai interesante întrebări adresate lui Dumitru Prunariu. Așteptăm întrebările aici.

9 Comments

 1. @greudegasit si greu de inteles ce legatura are comentariul tau cu concursul nostru ?! Rautati putem arunca peste tot, asa, din lipsa de ocupatie. Ai ceva pertinent de spus despre concurs?

 2. Nu m-am bagat in seama din lipsa de ocupatie dar am fost atat de surprins de modul in care arata cd-ul incat abia acum mi-am dat seama ca m-am apucat de trolling.
  Se mai intampla…

 3. Ce nu-ți place la DVD? Sunt doar curios, fără supărare. Să știu pe viitor să-l fac mai frumos.

 4. Pai spatiul alb nu designul. Banuiesc ca aveai matrita pt cd standard si nu ti-ai mai batul capul sa o modifici.

 5. Nu știu dacă se poate renunța la spațiul acela alb. O să mă uit prin opțiuni, softul de la Canon e cam ciudat, dar mai sap să văd.

 6. Se poate.
  Ca sa ma dau mare: mergi la file, select paper, new, outer size 118, inner size 21. Iar la alea cu inelul mare dimensiunea corecta este 118 cu 39. Si poti sa ignori linistit setarile standard de la imprimanta.

 7. Da, am găsit și eu. Nu-i musai la File, e mult mai simplu, am în dreapta Adjust Circle Size,d ar nu l-am văzut până azi… Merci! :)

 8. Într-adevăr, iese mult mai bine așa. Câștigătorul concursului va primi varianta frumoasă, păstrez eu DVD-ul urât :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *