Concurs parsec.ro!

Parsec.ro își unește forțele cu Bialog și lansează un concurs cu premii tematice constând din primul număr al revistei Știință și Tehnică împreună cu un DVD special, conținând clipuri video inedite din timpul lansării navetei spațiale, clipuri puse de curând la dispoziția publicului larg și comentate de doi specialiști NASA.

Premiul va merge către cel sau cea care va adresa cea mai interesantă întrebare singurului român care a ajuns în spațiul cosmic, Dumitru Prunariu. Pentru a participa la concurs, întrebările trebuie să apară sub formă de comentarii la articolul Întrebări pentru Dumitru Prunariu. Data limită pentru participare este 28 mai 2011.

Ne rezervăm dreptul de a alege câștigătorul și de a include și alte întrebări care nu vor fi premiate în calupul ce va fi trimis cosmonautului român. Desemnarea câștigătorului va avea loc simultan pe parsec.ro și bialog.ro în data de 29 mai 2011, acesta urmând să fie contactat printr-un email pentru detalii cu privire la adresa de livrare, așa că este important ca atunci când lăsați comentariul, să ne oferiți o adresă de e-mail validă. Răspunsurile la întrebările parsec.ro vor fi publicate pe site în luna iunie.

Premiul care va merge spre autorul/autoarea celei mai interesante întrebări adresate lui Dumitru Prunariu. Așteptăm întrebările aici.