Sonde spațiale

De acum înainte veți putea afla permanent starea sondelor spațiale aflate în misiune în sistemul nostru solar, vizitând pagina dedicată acestora de pe site-ul parsec.ro. Pagina respectivă va conține un tabel cu principalele caracteristici ale sondelor și va fi adus la zi ori de câte ori va fi nevoie. Pentru sugestii despre îmbunătățirea acestei secțiuni, comentariile vă stau la dispoziție.

2 Comments

  1. Claudiu, prima data cand m-am uitat pe tabel am observat ca ai lipit data lansarii de observatii si aici pot aparea confuzii. De exemplu la MER spirit citesti observatia si ochii iti fug pe 2003, facand analogia ca din 2003 se incearca reluarea comunicarii. Ar fi interesant daca ai include cumva data ultimului update in tabel.

    Apoi la sortarea dupa data ai un mic bug. Mi se pare ca le-ai adaugat ca „text” si faci sortarea dupa text. M-as fi asteptat ca sortarea sa fie dupa DATE. Acum daca sortezi crescator apar in ordinea zilei de lansare.
    Tot la sortare, nu stiu cat de utila e sortarea dupa observatie, ce beneficiu aduce? Daca adaugi si data ultimului update ar deveni interesant, ai avea un mod de a lua „ultimele updateuri” de acolo.

    O alta sugestie ar fi (daca ai timp) sa adaugi un link pe numele misiunii care sa te duca la pagina dedicata. Ar fi util pentru cei care vor sa citeasca mai multe despre o anumita sonda/misiune.

  2. Bune observații. Probabil voi reface tabelul. Acum e generat automat folosind un plugin, dar se pare că în cazul ăsta nu-i cea mai bună soluție. Ideea cu linkul spre pagina misiunii e binevenită și o voi implementa.
    Merci de observații!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *