Interviu cu Dumitru Hașegan (anunț)

Domnul Dumitru Hașegan, directorul Institutului pentru Științe Spațiale și coordonatorul experimentului CFS plasat pe orbită în ultimul zbor al navetei spațiale Discovery, a fost de acord să răspundă întrebărilor cititorilor site-ului parsec.ro.

Așadar, invităm pe oricine interesat de această reușită a cercetării spațiale românești să vină cu întrebări pe această temă. Acestea pot fi trimise pe adresa de mail specificată la secțiunea Contact sau le puteți atașa articolului de față, sub formă de comentarii, până cel târziu vineri, 4 martie 2011, 23:00 ora României. Domnul Hașegan nu poate garanta răspunsul la fiecare întrebare în parte, find momentan ocupat cu derularea experimentului CFS în Florida, dar mi-a promis că își va face timp și pentru parsec.ro. În cazul în care numărul întrebărilor va fi foarte mare, o să îmi permit să le triez, în funcție de calitatea lor.

Aveți șansa de a afla detalii despre primul experiment românesc de pe ISS, chiar de la coordonatorul acestuia, aflat la Kennedy Space Center, în centrul evenimentelor misiunii STS-133. Aștept comentariile voastre, ca să nu îl bombardez pe domnul Hașegan doar cu întrebările mele :)