Noutaţi pe Parsec.ro

În ultimele zile au fost aduse o serie de îmbunătăţiri şi mici modificări site-ului, pentru simplificarea şi eficientizarea navigării, precum şi pentru un acces mai simplu la informaţiile prezentte. Am crescut la peste 100 de articole, aşa că era timpul să facem puţin curat şi să regândim puţin interfaţa site-ului.

Articolele de pe Parsec.ro sunt şi vor fi de trei tipuri: ştiri (noutăţi) sunt scurte relatări despre un eveniment actual. Articolele detaliate sunt prezentări mai ample despre eveniemente, locuri, oameni etc, care nu sunt neapărat de actualitate şi articole speciale (pagini) care sunt de obicei ceva mai ample decât un articol simplu, prezentând pe larg un anumit subiect.

Avem o secţiune nouă, denumită Pixeli cosmici, care se vrea un fel de galerie foto adiacentă site-ului principal, găzduită de Tumblr. Ultima imagine uploadată va apare şi în bara din dreapta, într-un widget. Au fost dezactivate paginile de Facebook şi Twitter asociate cu Parsec.ro. De acum înainte, pentru o interacţiune directă, ne puteţi găsi pe IRC, unde se poate dialoga într-un mod mult simplu şi eficient. Tot aici va fi locul unde vom comenta live anumite evenimente în desfăşurare (lansări, aterizări, ştiri proaspete, etc). Ne puteţi găsi în reţeaua Freenode, pe canalul #parsec. Vă aşteptăm!